Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

We streven er naar de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Onze producten zijn kwetsbaar en daarom vraagt het verpakken en versturen extra aandacht. Mits op voorraad, versturen wij onze producten binnen 1 tot 5 werkdagen (NB werkdagen zijn maandag t/m vrijdag). Voor maatwerkproducten gelden andere levertijden. Dit gaat altijd in overleg.

Kan een bestelling afgehaald worden?

Ja dat kan. Geef dit aan bij het bestellen. We maken dan een afspraak en zorgen dat de bestelling klaar staat

Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen verzekerd. Voor de producten in de webshop bedragen de verzendkosten 9,25 euro (verzekerde verzendkosten PostNL tarief 1-1-2024). Bestellingen vanaf 60 euro worden gratis verzonden

Wat als een bestelling beschadigd raakt tijdens het vervoer door de pakketdienst?

Gelukkig gaat er zelden iets mis, maar mocht het mis gaan dan lossen we dat netjes op. Als bij het uitpakken blijkt dat het product tijdens de verzending is beschadigd, meldt dit dan binnen 48 uur na ontvangst. Als dit pas na deze termijn gebeurt, kunnen wij helaas geen claim meer indienen bij de vervoerder en kunnen wij het schadeherstel niet kosteloos uitvoeren.

Mag een bestelling retour?

Producten uit de webshop mogen retour gestuurd worden. Wij hanteren hierbij de wettelijke termijn van 14 dagen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. U krijgt het aankoopbedrag dan terug. Wel onder de voorwaarde dat het product onbeschadigd terug komt bij ons. Bij schade zullen we de restwaarde van het artikel terugbetalen. Producten die we op maat en/of op verzoek naar wens maken kunnen (conform de algemene voorwaarden) niet geretourneerd worden.

Ik heb een specifieke wens en dit artikel is niet in de webshop te krijgen. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Vul dan het contactformulier in of bel ons. We zullen dan zo snel mogelijk met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Wij kunnen een breed assortiment aan maatwerkartikelen leveren en zullen u dan een vrijblijvende prijsopgave doen. Kijk maar eens bij portfolio om een indruk te krijgen. Let op, dit is slechts een kleine selectie van alle projecten die we eerder gemaakt hebben.